WELKOM


Op zoek naar een stucadoor en afwerkingsbedrijf dat zijn vak verstaat? Dan bent u bij van der Sande Allround Services aan het juiste adres. Met de grootste betrokkenheid leveren wij tal van diensten. Uw opdracht is onze zorg met een prachtig eindresultaat!

Al jaren een begrip


Van der Sande Allround services is al meerdere jaren een begrip in heel Nederland. Vanuit de vestiging in Poeldijk vormen de inmiddels 16 medewerkers een stucadoorsbedrijf, behangersbedrijf, afwerkingsbedrijf, schildersbedrijf, vloerbedrijf en tegelbedrijf in één. Samen met haar medewerkers vormt het bedrijf een krachtige symbiose, die balans brengt in de  belangen én de wensen van elke opdrachtgever.

Vakgebieden


Uw opdracht onder één dak? Bij van der Sande Allround Services is dit mogelijk! Van de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden, tot alle varianten stucwerkzaamheden. En van  diverse soorten behangwerkzaamheden tot het verzorgen van tegelwerkzaamheden, alles is mogelijk. Zelfs een complete verbouwing! Is uw belangstelling na het bekijken van onze website gewekt?
 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Strijk